Zoeken

AFVALBEHEER

De afdeling Afvalbeheer staat in voor de uitvoering van het afvalbeleidsplan van de gemeente.
Samen gaan we voor een proper Knokke-Heist.

Nieuws

Betaalterminal Sint-Michielsplein in dienst gesteld

Betaalterminal Sint-Michielsplein in dienst gesteld

Op het Sint-Michielsplein werd de 2de betaalterminal in de gemeente in dienst gesteld. Ook de Bronlaan is sinds 07/07/2022 volledig operationeel.

Verder Lezen
Ingebruikname nieuwe glascontainers

Ingebruikname nieuwe glascontainers

Op vrijdag 4 februari werden opnieuw een aantal ondergrondse glascontainers in gebruik genomen. De nieuwe glascontainers zijn te vinden in de Albertlaan, Heilig Hartlaan (vervanging Van Bunnenlaan), Sparrendreef en de Majoor Quaillestraat (Wandelaar – Duinbergen). Ook in deze containers is het toegelaten om lege glazen flessen en bokalen zonder doppen of deksels gratis te deponeren. In de komende weken worden ook nieuwe glascontainers in gebruik genomen in de Majoor Vandammestraat, Zwinlaan, Parking Jeugdherbergstraat (vervanging Tramweg) en op het Oosthoekplein.

Verder Lezen
Bouw- en sloopafval: sorteren om beter te recycleren

Bouw- en sloopafval: sorteren om beter te recycleren

Door een verstrenging van de controles op bouw- en sloopafval door OVAM zal er op het recyclagepark van Knokke-Heist ook strenger worden toegezien op de zuiverheidsgraad van aangeleverde bouw- en sloopafval. Concreet betekent dit dat je thuis best al voorsorteert. Omdat enkel zuiver bouw- en sloopafval kan gerecycleerd worden tot nieuwe materialen zijn er vanaf 1 december strengere controles. Wie zich aanmeldt op het recyclagepark met vervuild bouw- en sloopafval zal dit enkel nog kunnen deponeren tegen het tarief van 184 euro/m³ of 92 euro per 1/2m³.

Verder Lezen
AGSO Knokke-Heist
Afdeling Waterbedrijf
’t Walletje 104 bus 101
8300 Knokke-Heist BE

info@agsoknokke-heist.be
+32 50442500
Ma - Vrij: 8.30u - 17.00u doorlopend

Volg AGSO