Zoeken

Home  /  Afvalinzameling  /  Brengpunten  /  Restafval

Restafval

Verlaat je Knokke-Heist en kan je je restafval niet reglementair aanbieden volgens de ophaaldagen op de afvalkalender dan kan je je restafval deponeren in één van onze ondergrondse restafvalcontainers.

Het restafval dat je in deze containers deponeert, moet steeds in een plastic zak aangeboden worden. Het gebruik van een reglementaire zak van Knokke-Heist is NIET verplicht.

Het deponeren van restafval in een ondergrondse container kost €2. De containers zijn uitgerust met een elektronische muntslikker. Op 2 locaties kan je reeds contactloos met je betaalkaart betalen aan de betaalzuil.

Hoe werkt het?

Naast de witte ondergrondse restafvalcontainer werd een extra betaalterminal met ingebouwde kaartlezer en muntslikker geplaatst. Deze betaalzuil is voorzien van een zeer helder beeldscherm met touchscreen, die vanuit verschillende ooghoeken leesbaar is. Na een druk op de startknop op deze nieuwe betaalzuil, licht het scherm op en kan men starten met het kiezen van de taal (NL/FR/D/ENG). Na het doorklikken op deze keuzemenu’s krijgt u de keuze om de betaling te verrichten met betaalkaart via contactloos betalen of om de muntinworp te gebruiken. Eénmaal de betaling in orde is krijgt u het signaal om klep van de restafvalcontainer te openen en uw zak te deponeren. Daarna kan de betaalzuil opnieuw gebruikt worden door dezelfde werkwijze te herhalen.

Locaties:

  • Bayauxlaan
  • St. Michielsplein
  • Bronlaan (thv Astridlaan)
  • Hoek Kapellaan/Eeuwfeestlaan
  • Recyclagepark
  • E. Verheyestraat
  • G. Van Nieuwenhuysestraat

AGSO Knokke-Heist
Afdeling Waterbedrijf
’t Walletje 104 bus 101
8300 Knokke-Heist BE

info@agsoknokke-heist.be
+32 50442500
Ma - Vrij: 8.30u - 17.00u doorlopend

Volg AGSO