Over AGSO  /  Beperkte dienstverlening AGSO

Beperkte dienstverlening AGSO

Naar aanleiding van de maatregelen ter preventie van de verspreiding van het coronavirus COVID-19 nam AGSO Knokke-Heist een aantal maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk tegen te gaan en de gezondheid en het welzijn van haar klanten en werknemers te garanderen.

Baliewerking

AGSO Knokke-Heist start geleidelijk de baliewerking weer op vanaf 7 mei. We houden hierbij rekening met de nationale maatregelen. Bezoekers zullen gevraagd worden om hun handen te desinfecteren bij het betreden van het gebouw en het éénrichtingsverkeer in het gebouw te respecteren.

Er kan aan de balie enkel elektronisch betaald worden.

Bedrijvencentrum Walletje

Er kunnen met ingang van 18 mei terug vergaderzalen geboekt worden. De bezetting van de vergaderzalen is echter beperkt zodoende er voldoende afstand kan gehouden worden.  

Afvalbeheer

Het recyclagepark is sinds 7 april terug open  mits het respecteren van strikte veiligheidsmaatregelen. Lees ze hier.

AGSO verkoopt eveneens terug huisvuilzakken aan de balie, echter deze zijn enkel elektronisch te betalen.  De huisvuilzakken zijn ook te koop in alle groot warenhuizen in Knokke-Heist. 

Waterbedrijf

We raden aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het e-loket om meterstanden door te geven of van het gratis nummer 0800/160.20. Voor andere vragen of meldingen kan u ons steeds telefonisch bereiken op het nummer 050/442 500. 

Het waterbedrijf plant vanaf 4 mei terug klantenbezoeken in. We houden hierbij rekening met de nationale veiligheidsmaatregelen zoals het houden van voldoende afstand en het dragen van mondmaskers waar nodig. 

Voor  vragen en meldingen kan u ons steeds bereiken op het nummer 050/442 500 of gebruik maken van ons online meldsysteem.
corona