Zoeken

Home  /  Nieuws  /  Uitbreiding bedrijventerrein ’t Walletje fase 4: Stel je kandidaat tegen 15 mei


Uitbreiding bedrijventerrein ’t Walletje fase 4: Stel je kandidaat tegen 15 mei

3 apr 2019

De vraag naar bedrijventerreinen in Knokke-Heist is erg groot. Daarom organiseerde AGSO Knokke-Heist op 21 en 25 maart twee infoavonden over de uitbreiding van het bedrijventerrein ’t Walletje fase 4. Meer dan 100 geïnteresseerden waren aanwezig. Bedrijven die een bedrijfskavel willen kopen worden nu opgeroepen om zich nu definitief kandidaat stellen via de vestigingsaanvraag. Indienen kan tot uiterlijk 15 mei 2019.

Tijdens de infoavonden werd een uitgebreide uitleg gegeven over de visie op de uitbreiding, de stedenbouwkundige voorwaarden, de verkoopsvoorwaarden, de prijzen en de timing. Alle informatie die op de infoavond werd gegeven, kan hier terugvinden: https://www.agsoknokke-heist.be/stadsontwikkeling/t-walletje-fase-4-2/infovergadering.

Er kan op het terrein 3ha aangeboden worden voor bedrijfskavels. Voor de realisatie van de uitbreiding van het lokaal bedrijventerrein ’t Walletje fase 4 wordt gesteund op de inrichtingsprincipes van de uitbreiding fase 3. De bedoeling is om het wonen en werken sterk te verweven, zodat er een gemoedelijke sfeer ontstaat. Deze sfeer zorgt voor een interessant ondernemingsklimaat voor lokale KMO’s en opstartende jonge bedrijven.

Voor vragen omtrent het indienen van een kandidaatstelling kan je je steeds richten tot AGSO Knokke-Heist via info@agsoknokke-heist.be of op het nummer 050 442 500.

AGSO Knokke-Heist
Afdeling Waterbedrijf
’t Walletje 104 bus 101
8300 Knokke-Heist BE

info@agsoknokke-heist.be
+32 50442500
Ma - Vrij: 8.30u - 17.00u doorlopend

Volg AGSO