Zoeken

Home  /  Bouwen en Verbouwen  /  Tijdelijke waterlevering  /  Tijdelijke aftakking werf

Tijdelijke aftakking werf

Vooraleer de aftakking tot binnen uitgevoerd kan worden, kan er water voorzien worden op de werf aan het geldende tarief. De aanvraag voor een werfaftakking kan enkel gebeuren door de bouwheer, en dit samen met de aanvraag voor de definitieve aftakking.

De werfaftakking wordt enkel geplaatst, hetzij op de oude aftakking, hetzij op de nieuwe aftakking. De gebruiker dient er voor te zorgen dat de watermeter van deze werfaftakking nooit defect kan raken, dat deze watermeter steeds beschermd is tegen de vorst, vallende stenen, enz. In het geval van vorstschade aan de watermeter, zal ook het verlies aan drinkwater worden aangerekend.

Vooraleer de werfaftakking kan uitgevoerd worden dient het voorschot voor de werfaftakking en de definitieve aftakking betaald te zijn. Er kan een voorlopige watermeter worden geplaatst op de bestaande aftakking van een afgebroken gebouw of op een nieuwe aftakking. Als de nieuwe aftakking niet kan herbruikt worden voor de definitieve aftakking vervalt het tarief van de werfaftakking en zal deze aangerekend worden aan het tarief van een eengezinswoning.

Deze kosten en de kosten van waterverbruik in deze periode worden steeds aan de bouwheer aangerekend.

Aanvraag werf aftakking.pdf
(139,56 KB)

AGSO Knokke-Heist
Afdeling Waterbedrijf
’t Walletje 104 bus 101
8300 Knokke-Heist BE

info@agsoknokke-heist.be
+32 50442500
Ma - Vrij: 8.30u - 17.00u doorlopend

Volg AGSO