Zoeken

Home  /  Verhuizen

Verhuizen

U gaat verhuizen?


Gaat u verhuizen in Knokke-Heist, zorg ervoor om ons tijdig te verwittigen.  Spijtig genoeg stellen wij vast dat sommige abonnees dit vergeten te melden.
Dit moet schriftelijk gebeuren, in onderling overleg tussen de vorige en de nieuwe huurder of eigenaar.
Daartoe heeft AGSO Waterbedrijf overdrachtformulieren ter beschikking die door beide partijen dienen gehandtekend te worden.
U kan deze online opvragen door te klikken op het bestand hieronder of een simpel telefoontje volstaat om ze toegestuurd te krijgen.

Zonder opzeg wordt het waterverbruik van het oud adres verder aan de laatst gekende bewoner/eigenaar gefactureerd, ook als die al naar het nieuwe adres verhuisd is.  De eindmeterstand en datum van opname zijn hierbij zeer belangrijk dus vergeet deze zeker niet in te vullen op het overdrachtformulier.

AGSO Waterbedrijf Knokke-Heist
 't Walletje 104/101 te 8300 Knokke-Heist
Tel: 050/442 500 – Fax: 050/442 520
E-mail: waterbedrijf@agsoknokke-heist.be

watercontract

Contract voor water opstarten

Vraag eerst aan de syndicus of huisbaas of hij het waterverbruik voor zijn rekening neemt. Dan hoeft u namelijk zelf geen contract op te starten. Om een nieuw contract op te starten, gebruikt u het overnamedocument of verhuisformulier dat u onderaan deze paragraaf kan vinden. De administratieve kosten bedragen 20 euro exclusief btw.

Contract voor water opzeggen

Om te vermijden dat u blijft water betalen voor een adres waarop u niet meer woont dient u zelf het contract op te zeggen met een overnamedocument. Dit overnamedocument dient door u en de nieuwe bewoner te worden ondertekend.

U ontvangt uw facturen liever op een ander adres?

Indien u uw facturen liever op een ander adres ontvangt dan kan u dit doorgeven via waterbedrijf@agsoknokke-heist.be
AGSO Knokke-Heist
Afdeling Waterbedrijf
’t Walletje 104 bus 101
8300 Knokke-Heist BE

info@agsoknokke-heist.be
+32 50442500
Ma - Vrij: 8.30u - 17.00u doorlopend

Volg AGSO